Goed voor uw portemonnee én voor het milieu

Ontdek de vele voordelen van warmtepompen

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de aarde die kan ingezet worden voor de verwarming van uw woning. Deze natuurlijk manier van verwarmen heeft alleen maar voordelen voor het milieu en voor uw energiefactuur. Een win-win situatie dus. Eric Kerstens uit Essen zorgt in de wijde regio van Antwerpen voor een correcte levering en plaatsing van diverse soorten warmtepompen.

Onze mogelijkheden

  • Warmtepomp: water onttrokken aan de lucht
  • Warmtepomp: grondwater
  • Warmtepomp: ventilatielucht (Renson)

Of zegt verwarmen met zonne-energie u iets

Ook de zon is een interessante en vooral onuitputtelijke bron van warmte. Kies voor deze hernieuwbare energie door middel van de installatie van een zonneboiler of zonnecollectoren.

Wij werken met kennis van zaken

Eric Kerstens plaatst al jaren zonnecollectoren, zonneboilers en warmtepompen in Essen en ver daarbuiten. Deze specialist in verwarming heeft daarenboven niet alleen jarenlange ervaring, maar schaaft zijn kennis ook steeds bij. Zo zijn we constant op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.

Geeft u de voorkeur aan traditionele manieren van verwarmen met stookolie of aardgas? Ook daarmee kunnen wij u helpen.

Eric Kerstens zoekt steeds samen met u naar een oplossing die helemaal bij u past. Op deze service gaan wij prat! Bel vandaag nog voor een vrijblijvend prijsbestek.