Zonder zorgen conform de energienormen

Eric Kerstens plaatst voor u de nodige ventilatiesystemen

Bouwen of verbouwen? Wij helpen u om het wettelijk vooropgestelde e-peil te halen. Dit doen we aan de hand van een aangepast ventilatiesysteem. Ziet u zelf door de bomen het bos niet meer? Dan kan u bij zaakvoerder en specialist in woningventilatie Eric Kerstens uit Essen het nodige advies inwinnen. Kwaliteit, service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daar kan u vanop aan!

Ventilatiesysteem type C+

Ventilatie C+ van Renson zuigt vochtige lucht af in vochtige ruimtes, terwijl proper buitenlucht via toevoerroosters naar binnen wordt gebracht. Meer informatie vindt u in de folder.

Ventilatiesysteem type D

In 'droge' ruimtes, zoals uw woonkamer of slaapkamer wordt verse lucht aangevoerd, terwijl in de 'vochtige' ruimtes, zoals uw wasplaats of badkamer, de vochtigelucht wordt afgezogen. Een balans-ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Al onze ventilatiesystemen zijn van vooraanstaande kwaliteit en worden op een efficiënte manier voor u geïnstalleerd. Dat wil zeggen correct en binnen de afgesproken termijn.

Meer weten over de installatie van ventilatiesystemen in Essen en de wijde regio daarrond? Bel ons op of contacteer ons via e-mail. Wij staan steeds tot uw dienst.