Altijd aangenaam warm

Specialist Centrale Verwarming Eric Kerstens is uw expert in centrale verwarming

Bij verwarmingsinstallateur Eric Kerstens uit Essen is klant koning. Bent u geïnteresseerd in moderne vormen van energievoorziening of zweert bij klassieke verwarmingsmethodes? Wij gaan steeds op zoek naar de manier van verwarmen die perfect bij u past.

Mazout of aardgas. Klassiekers die blijven.

Specialist Centrale verwarming Eric Kerstens plaatst uw verwarmingsketel, maar ook radiatoren, convectoren, vloerverwarming en sierradiatoren. De merken waarmee wij werken zijn van duurzame kwaliteit, denk maar aan Buderhus of Weishaupt.

Gaat uw voorkeur uit naar stookolie of aardgas? Daar kan voor gezorgd worden.

De nieuwe generatie in verwarming: warmtepompen en zonnecollectoren

Maar wij geven u graag ook advies over onuitputbare energiebronnen. Zo is hernieuwbare energie veel milieuvriendelijker en op termijn ook budgetvriendelijker dan fossiele brandstoffen. Wij voorzien dan ook graag alternatieven als warmtepompen en zonnecollectoren.

Bent u op zoek naar een specialist Centrale verwarming in Essen die van alle markten thuis is? Dan heeft u bij verwarmingstechnieker Eric Kerstens gevonden waar u naar op zoek was.

Aarzel niet, maar laat de installatie van uw centrale verwarming aan onze expertise over. Vraag vandaag uw gratis offerte.